Gå til indhold

Bowers & WilkinsCWM7.3Indbygningshøjtaler til væg

CWM7.3 er en stor, kompromisløs og audiofil trevejs in-wall-højttaler med FST-mellemtone og teknologi hentet direkte fra B&W’s mest eksklusive serier. Skal lyden bygges ind i væggen, får du svært ved at finde det bedre end her!

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

B&W CWM7.3 – eksklusiv trevejs in-wall-højttaler i kompromisløs kvalitet
CWM7.3 er en stor, kompromisløs og audiofil trevejs in-wall-højttaler, som kan tilfredsstille selv meget kræsne ører. I forhold til den billigere CWM7.4 er den bestykket med hele to solide 6" basenheder, og som kronen på værket får du yderligere B&W's unikke FST-mellemtone, som giver en krystalklar gengivelse af stemmer og instrumenter.

CWM7.3 er den største model i B&W's CI700 high-end serie. I forhold til den billigere CI600-serie har 700-modellerne endnu bedre enheder, eksklusivt delefilter og integreret "backbox"-kabinet med flowport-refleksafstemning. Det giver fuld kontrol over de dybe frekvenser og en drastisk forbedret lydkvalitet til musik og filmlyd.

Både til musik og hjemmebio
Uanset om du lytter til musik eller filmlyd, vil CWM7.3 give dig præstationer og råstyrke, som uden problemer kan hamle op med mange traditionelle højttalere i den eksklusive klasse. CWM7.3 er det oplagte valg til dit hovedanlæg, hvor det skal være så godt som muligt. Det kan enten være til stereoanlægget eller som frontsystem i din hjemmebiograf. CWM7.3 vil også være en suveræn centerhøjttaler, og til dette brug kan mellemtone/diskantsektionen roteres 90 grader, så du får den korrekte spredning af lyden.

Topkvalitet betaler sig i længden
Hvis du vil have indbygningslyd i topkvalitet, er CWM7.3 en ultimativ løsning, eventuelt suppleret med de mindre væg- eller lofthøjttalere fra 7-serien i side/bagkanaler og i andre rum. Og hvis du alligevel skal igennem hele arbejdet med at planlægge og udføre en indbygningsløsning, hvorfor så ikke få det maksimale ud af det? I forhold til de totale omkostninger ved f.eks. en ombygning er merprisen for at vælge højttalere i topkvalitet en dråbe i havet, og du vil glæde dig over de suveræne lydoplevelser mange år frem i tiden.

Eksklusive B&W-løsninger sikrer lyd i særklasse
CWM7.3 har en bestykning, som efterlader mange traditionelle "kasse-højttalere" i kølvandet. Den virkelige stjerne i denne højttaler er den "kantløse" FST-mellemtone med membran i vævet Kevlar. Denne løsning finder du også i en række af B&W's bedste traditionelle højttalere, inklusive deres allermest eksklusive modeller i 800-serien. FST-mellemtonen giver en suveræn gengivelse af dette vanskelige frekvensområde, men til gengæld kan den ikke spille bas. De dybe oktaver varetages i stedet af hele to 6" enheder med Kevlar/papir-membran og solidt støbt chassis.

En anden teknologi, som er hentet direkte fra B&W's high-end serier, er det unikke Nautilus-rør, som er monteret bag på softdome-diskanten. Røret virker i princippet som et omvendt horn, der er fyldt med lydabsorberende materiale. På den måde kvæles al den uønskede energi fra membranens bagside, som ellers kunne have farvet gengivelsen af de højeste frekvenser.

Og det stopper ikke her. Delefiltrene i CCM/CWM7-højttalerne er bestykket med ultra-high-end Mundorf Supreme kapacitorer, og den integrerede backbox er afstivet efter B&W's eksklusive Matrix-princip, som eliminerer "kabinetlyd".

Unik backbox-løsning for optimal lydkvalitet
B&W har valgt at konstruere CWM7.3 efter basrefleks-princippet for at få den helt optimale lydkvalitet. Dette kræver et kabinet, og CWM7.3 er derfor udstyret med en integreret backbox. På denne måde elimineres den ukontrollable indflydelse fra rummet bagved højttaleren, og du får samtidig fornøjelse af B&W's eksklusive Flowport-teknologi i basporten.

Som en helt unik finesse medfølger en ekstra "reservoir-box", som udvider kabinetvolumen og dermed giver mulighed for endnu dybere basgengivelse. Hvis der er plads i væggen, bør denne ekstra backbox absolut bruges, og det er ikke engang besværligt – reservoir-boxen er nemlig på genial vis hængslet, så den kan føres igennem højttalerens almindelige udskæringshul. Den integrerede backbox betyder samtidig, at du uden problemer kan montere CWM7.3 i enhver væg uden at skulle spekulere på f.eks. forskrifter for brandsikring.

Læs evt. artiklen " Hvornår skal jeg bruge en backbox ?"

Se tekniske tegninger her

Tekniske specifikationer

Følsomhed90 dB
Frekvensområde (-6dB)43-28.000 Hz
Impedans4 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM7.3