Gå til indhold
Bowers & Wilkins CCM7.3 Indbygningshøjtaler til loft

Bowers & WilkinsCCM7.3Indbygningshøjtaler til loft

CCM7.3 er en kompromisløs trevejs lofthøjttaler med FST-mellemtone og teknologi hentet direkte fra B&W’s mest eksklusive serier. Skal lyden sidde i loftet, og er kun det allerbedste godt nok, er CCM7.3 klar til at tage udfordringen op. 

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

B&W CCM7.3 – trevejs lofthøjttaler i high-end klassen

CCM7.3 er en ægte audiofil trevejs lofthøjttaler, som kan tilfredsstille selv meget kræsne ører. Ligesom den billigere CCM7.4 er den bestykket med to solide 5" enheder og en højkvalitets Nautilus-ladet diskant. Forskellen er, at du med CCM7.3 yderligere får B&W's unikke FST-mellemtone, som giver en krystalklar gengivelse af stemmer og instrumenter.


Uanset om du lytter til musik eller filmlyd, vil CCM7.3 give dig præstationer og råstyrke, som uden problemer kan hamle op med mange fine højttalere i traditionelt design. Hvis du vil have indbygningslyd i absolut topkvalitet overalt i huset, vil CCM7.3 mange steder være den oplagte løsning. Du kan for eksempel montere den i loftet over spisebordet eller i soveværelset og glæde dig i årevis over den enestående rene, luftige og dynamiske lyd.


Audiofil filmlyd i loftet

Med den unikke 45 grader vinkling af enhederne har du en reel mulighed for at indrette en komplet højkvalitets hjemmebiograf udelukkende med skjulte lofthøjttalere. Et perfekt alternativ, hvis beton, glas eller andre forhindringer gør det umuligt at indbygge højttalerne i væggen. Og hvis du alligevel skal igennem hele arbejdet med at planlægge og udføre en indbygningsløsning, hvorfor så ikke få det maksimale ud af det?


Eksklusive B&W-løsninger sikrer lyd i særklasse

CCM7.3 har en bestykning, som efterlader mange traditionelle "kasse-højttalere" i kølvandet. Den virkelige stjerne i denne højttaler er den "kantløse" FST-mellemtone med membran i vævet Kevlar. Denne løsning finder du også i en række af B&W's bedste traditionelle højttalere, inklusive deres allermest eksklusive modeller i 800-serien. FST-mellemtonen giver en suveræn gengivelse af dette vanskelige frekvensområde, men til gengæld kan den ikke spille bas. De dybe oktaver varetages i stedet af hele to 5" enheder med Kevlar/papir-membran og solidt støbt chassis.


En anden teknologi, som er hentet direkte fra B&W's high-end serier, er det unikke Nautilus-rør, som er monteret bag på softdome-diskanten. Røret virker i princippet som et omvendt horn, der er fyldt med lydabsorberende materiale. På den måde kvæles al den uønskede energi fra membranens bagside, som ellers kunne have farvet gengivelsen af de højeste frekvenser.


Og det stopper ikke her. Delefiltrene i CCM/CWM7-højttalerne er bestykket med ultra-high-end Mundorf Supreme kapacitorer, og den integrerede backbox er afstivet efter B&W's eksklusive Matrix-princip, som eliminerer "kabinetlyd". B&W har valgt at bruge backbox på CCM7.3 for at få den helt optimale klang og eliminere den ukontrollable indflydelse fra rummet bagved højttaleren. Det betyder samtidig, at du uden problemer kan montere højttaleren i ethvert loft, der tillader den dybe backbox.

Tekniske specifikationer

Følsomhed90 dB
Frekvensområde (-6dB)49-28.000 Hz
Impedans6 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM7.3