Gå til indhold

AudioQuestRED RIVER (XLR)Signalkabel (Sæt)

Lækkert signalkabel til gode anlæg. Her får du mærkevarekvalitet og ejerglæde for alle pengene. Fås både i RCA- og XLR-udgave op til 5 meter.
Sæt3.399,-
Forventes på lager 2. juli 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Red River – avanceret signalkabel til seriøse anlæg

AudioQuest Red River – avanceret signalkabel til seriøse anlæg Red River er indgangsmodellen til Rivers-serien. Et avanceret triple-balanceret kabel med kvalitet i alle detaljer. De massive ledere er i rent PSC-kobber (Perfect-Surface Copper), som præsterer overlegent i forhold til det OFC-kobber, som bruges i mange konkurrerende produkter. De koldsvejsede kobberstik er forgyldte, og du får også den unikke NDS-afskærmning, som beskytter signalet mod indstrålet elektromagnetisk støj (RF). Red River kan for eksempel bruges til at forbinde separate for- og effekttrin. Det vil også være et fint valg til at overføre signalet fra CD-afspiller eller separat DAC til forstærker eller til/fra et RIAA-trin, hvis du gerne vil forkæle lyden fra din pladespiller. AudioQuest Red River signalkabel fås i flere længder og valgfrit i RCA- eller XLR-udgave. OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Highlights

  • Ledere i massivt PSC-kobber (Perfect-Surface Copper) Koldsvejsede stik i forgyldt kobber (både RCA og XLR) NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System) Triple-balanceret geometri Fås både i RCA- og XLR-udgave op til 5 meters længde

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Michael
Danmark
4/14/2023

giver en dejlig afslappet lyd i forhold til billige kabler

Michael
Danmark
Karsten
Danmark
3/2/2023
Karsten
Danmark