Gå til indhold
Argon Audio Argon Audio Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 Stereosystem Stereosystem

Argon AudioArgon SA1 + DALI SPEKTOR 1Stereosystem

Nyd ægte hi-fi-lyd til trådløs musik, TV og pladespiller. Kompakt og velspillende musikanlæg med Bluetooth og fleksible tilslutninger.
System3.897,-
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 – kompakt og velspillende anlæg til musik og TV med Bluetooth og indgang til pladespiller

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 er et kompakt og velspillende musikanlæg. Her får du ægte hi-fi-lyd til både musik og TV samt masser af smarte muligheder med Bluetooth og indbygget RIAA-forstærker, så du direkte kan tilslutte enhver pladespiller.

SA1 spiller imponerende klart, musikalsk og dynamisk så DALI SPEKTOR 1-højtalerne virkelig kommer til deres fulde ret. Her får du et ægte hi-fi-anlæg til en yderst rimelig pris, og hvis du siden får lyst til at udskifte højtalerne, så har SA1 masser af overskud til at drive højtalere langt op i hi-fi-klassen.

Fleksibelt anlæg til trådløs musik og TV-lyd
Med SA1 får du indbygget Bluetooth-funktion, så du kan afspille trådløs musik fra din smartphone, tablet eller PC/Mac. Det er rørende nemt, og forstærkeren understøtter Bluetooth-formatet aptX HD, så du har mulighed for at opnå den bedst mulige lydkvalitet fra en matchende smartphone.

Du kan også få superlyd i stereo fra dit TV, og hvis du har Samsung eller Sony, kan du nemt styre lyden fra din eksisterende fjernbetjening*. Det betyder, at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uden besvær, uden ekstra fjernbetjeninger, og uden at du skal være nervøs over næste elregning. Hvad kan du næsten ønske dig mere?

De superkompakte SPEKTOR 1-højtalere spiller i flot kvalitet både til både musik og TV. Med den tilsvarende kompakte SA1-forstærker, har du plads til hele systemet på en hylde eller i din reol. Vil du supplere hi-fi-lyden med ekstra bas, så er DALIs egen SUB E-9 F subwoofer et fremragende match.

* SA1 kan fungerer på denne måde sammen med en række nyere TV fra andre producenter. Spørg i HiFi Klubben for info.

Highlights

  • Indbygget Bluetooth til trådløs musik fra smartphone m.m (inkl. aptX HD)
  • Imponerende råstyrke og lydkvalitet i ægte hi-fi-stereo
  • Superkompakt og enkelt design
  • Tilslutninger for både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller
  • Styring af TV-lyd via eksisterende TV-fjernbetjening, inkl. auto-tænd