Gå til indhold

Argon AudioTT-2 + Argon ALTO 5 ACTIVEStereosystem

En god pladespiller og et sæt aktive højttalere med hele anlægget indbygget. Så kan du nyde vinyl på den fede måde. Inkl. Bluetooth!

Læs mere:

Beskrivelse

Argon TT-2 + ALTO 5 ACTIVE – komplet anlæg til både vinyl, trådløs musik og TV-lyd

TT-2 og de aktive højttalere ALTO 5 ACTIVE er en genial løsning til dig, der gerne vil lytte til vinyl uden at skulle spekulere på separate anlæg og andre tekniske komplikationer. Her er hele molevitten indbygget i højttalerne, inklusive en solid stereoforstærker med dedikeret pladespillerindgang og indbygget Bluetooth.

Den enkle og solide hi-fi-pladespiller kommer køreklar med Ortofon-pickup, så du skal ikke foretage dig andet end at sætte kablet i pladespillerindgangen. Du kan tilslutte din TV-lyd i optimal digital kvalitet og styre lydstyrken direkte fra de fleste Samsung og Sony fjernbetjeninger.

Trådløs musik klarer du direkte fra din smartphone via Bluetooth, og du får ekstra indgange til andre lydkilder (CD-afspiller, musikstreamer eller andet).

Denne kombination giver dig kort sagt flere muligheder og bedre lyd end mange traditionelle anlæg – og du slipper for at have et helt anlæg stående! Hvor cool kan det blive?

OBS: Højttalerkabel (til at forbinde højttalerne indbyrdes) købes separat.

Læs mere om Argon TT-2
Læs mere om Argon ALTO 5 ACTIVE