JavaScript appears to be disabled. If possible, we recommend enabling JavaScript for an improved browsing experience.

Om Hi-Fi Klubben

I Hi-Fi Klubben handler alting om lyd og billede – ikke køleskabe, vaskemaskiner og stavblendere. Hos os får du musik- og filmoplevelser for hver eneste krone.

God kvalitet er ikke frås – det er sund fornuft

Et stereoanlæg eller en hjemmebiograf er en investering, som både du og familien skal have glæde af i mange år. Ligesom du ikke køber din nye bil i det nærmeste supermarked, er der heller ikke nogen grund til at spille russisk roulette, når du handler lyd og billede.

I Hi-Fi Klubben handler alting om lyd og billede – ikke køleskabe, vaskemaskiner og stavblendere. Prøv engang at kaste et blik i den daglige dyne af reklametryksager. Du skal faktisk være ualmindelig heldig – eller dygtig – for at vælge rigtigt i denne forplumrede atmosfære af varm luft og salgsgas. Tilbudsfeber bliver tit fulgt op af tømmermænd, som kun kan kureres med dét produkt, du i virkeligheden ønskede dig.

Rigtig stereo og hjemmebio til den rigtige pris

Med mere end 70 fysiske butikker i Danmark, Norge og Sverige samt tre nationale online-butikker er Hi-Fi Klubben Europas suverænt største specialkæde inden for højkvalitets hi-fi. Med vores meget brede udvalg inden for testvindende stereo og hjemmebio kan du altid finde den rigtige løsning til den rigtige pris. Det eneste, du ikke finder hos os, er dårlige discountprodukter. De er rent spild af penge, og den del af markedet har vi valgt at overlade til dem, der vil være det bekendt.

Som specialister ved vi, at smag og behov er noget meget personligt, og derfor er vi ikke tilfredse med blot at lange varer over disken. Vi har håndplukket vores produktudvalg til at dække hele spektret fra rock til klassisk, fra store gulvhøjttalere til elegante designløsninger, fra budgetklassen til kompromisløse high-end anlæg. Og Hi-Fi Klubbens entusiastiske medarbejdere sætter en stor ære i at finde den rigtige løsning til dig – ikke nødvendigvis den dyreste.

Her finder du vores butikker.

Testvindende kvalitet

Hi-Fi Klubbens produkter bliver naturligvis også testet og sammenlignet med konkurrenterne ude i den store verden, og i rigtig mange tilfælde ender det med en plads på sejrsskamlen, selv i direkte konkurrence med væsentlig dyrere produkter.

Hvis du ikke uden videre vil tage vores ord for gode varer, er du mere end velkommen til at gå på jagt i fagpressen eller blandt de testhenvisninger, du finder ved en lang række af vores produkter. Så kan du læse, hvordan vi klarer os, når vi ikke selv bestemmer, hvad der skal stå. God fornøjelse.

Hør før du handler – også uden for åbningstiden

I Hi-Fi Klubbens lytterum kan du se, høre og sammenligne produkterne i fred og ro, inden du beslutter dig. Ingen kunderadioer, som efterlyser forældre og bilejere. Og ingen som prøvekører støvsugere, mens du prøver at høre forskel på to sæt højttalere. Vi demonstrerer gerne det ene anlæg efter det andet, lige indtil du finder det, du vil have. Det manglede bare – du skal trods alt leve med dit anlæg hver eneste dag i mange år fremover.

Hvis du vil undgå at stå i kø, er du velkommen til at lave en aftale om en personlig demonstration – også uden for normal åbningstid. Så sørger vi for, at netop dit anlæg står køreklart i butikken, og vores medarbejdere får endnu bedre muligheder for at vejlede dig optimalt.

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Noget for pengene siden 1980

Det har altid handlet om kærligheden til musikken, den ultimative lydoplevelse og en god handel. Vi præsenterer derfor kun håndplukkede produkter, som lyder af mere end de koster, ligegyldigt om det handler om budgetklasse, kompromisløs high-end eller elegante designløsninger.

Om Hi-Fi Klubben

Nu med gåsehuds-garanti

Vi er ikke glade, før du vipper med foden, ligegyldigt hvad dit budget eller behov er. Du kan bare ikke mærke noget som helst dér foran skærmen, kan du? Husk, at du altid er velkommen i vores butikker – også hvis det bare er for en lytter. Vi elsker nemlig at ryste din verden.

Meget mere end en butik

Meld dig ind i vores kundeklub, så får du 3 års fuld garanti på dine køb i Hi-Fi Klubben og du modtager vores nyhedsbreve. Du får desuden chancen for at deltage i medlemsarrangementer og konkurrencer m.m. Læs mere om udvidet garanti, og andre medlemsfordele her.

Dine medlemsfordele i kundeklubben